Shop

TILBUD

The Royalty Kattetræ Deluxe (Creme)

DKK1,902.00

Royal Coon Cat Tree (Cream) er et simpelthen fantastisk aktivitetstræ, der giver dine katte et stærkt, robust og stilfuldt legetøj, der holder dem glade og aktive.

Ikke kun dette, men det er også utroligt praktisk for katteejere på grund af dets let at rengøre design og stænktæt melaminfinish.

Din killing vil være i katthimmel, når de klatrer, udforsker og leger på dette smukke kattetræ.

Hvis din kitty bliver lidt træt af at klatre op og ned ad den tykke ridsestolpe, der understøtter to smukke efterbehandlingsplatforme i naturlig træeffekt og en hyggelig penthouse-træplatformseng, som de kan slappe af og slappe af og se verden gå forbi fra de hævede katteseng.

Med en vægt på så meget som 40 kg kan du være sikker på, at Royal Coon Cat Tree (Cream) vil stå tidstesten og håndtere alt, hvad dine katte kan kaste på det.

Selvom du har flere katte, vil de alle være i stand til at dele i denne vidunderlige oplevelse, da der er masser af plads til med glæde at rumme dem alle på dette kyndigt designet kattetræ.

Den smukke styling, færdig med den naturlige træeffektfinish og en stærk og robust bundplade, giver hele designet et moderne og stilfuldt look, som din katte vil elske. Men vil også se godt ud i dit hjem.

Dette er virkelig et magisk, iøjnefaldende design!

Royal Coon Cat Tree (Cream) er lavet til de højest mulige europæiske fremstillingsstandarder, og opmærksomheden på detaljer er uden sidestykke.

Hvis alt dette ikke var nok, kan alle platforme og ridseposter på Royal Coon Cat Tree (Cream) udskiftes, hvis det kræves.

Bemærk venligst. Forventet Expected august 2022.

Bestil ikke denne vare, medmindre du er villig til at vente. Vi kan ikke kontrollere eksterne fragtcontainere, og alle forventede tidsskalaer, der er anført her, er skøn, som vi har fået fra vores fabrik.

Produkterne er i øjeblikket i fremstillingsprocessen, og containeren er blevet reserveret til juli 2022.

Beskrivelse

Stolper med naturlig sisal 20 cm diameter

Med sin højde fra 157 cm er det et perfekt sted at se over rummet eller ud af vinduet eller rummet.

I alt 40 kg kvalitets kattetræ

Stort liggested 60x43x15 (Pude med en tykkelse på 5 cm inkluderet)

Bundstativ 60 x 60 x 4,5 (lavet ekstra tungt) og under sisalstolpe er der lavet med 4 skruer i denne bundplade.

Total størrelse 60x60x155.

Trappetrin / liggested 55 × 55 cmHvordan ved du, at du har et Cat Tree DK-produkt?

-Alle sisalstænger på Cat Tree DK kradsetræer er helt dækket af den stærkeste sisal på markedet i dag. Vi bruger 6mm til8mm sisal!
-Cat Tree DK limer sisalen direkte på kradsetræet, så den ikke kan løsne sig eller løsne sig, hvis en del af rebet viser tegn på slid.
-Alle kradsedele på vores Cat Tree DK kradsetræer er lavet af det stærkeste ABS plastik, hvilket gør kradsetræet ekstremt stabilt, robust og holdbart.
-Vores produkter bruger det højeste kvalitet 600gsm plys materiale, som er meget stærkt og ved de fleste lejligheder ikke vil rive eller flosse.

Og igen…

Alle dele kan bestilles hos vores leverandører, når de er tilgængelige, så du kan opgradere dit kattetræ med nye dele, når det er nødvendigt, og træet vil se så godt som nyt ud!

Katte bliver meget trygge ved deres kattetræ, så det kan nogle gange være stressende at skifte træet ud. Lugten og fornemmelsen af kattetræet er det, der får din kat til at føle sig hjemme, så hvorfor ændre det, hvis det ikke er nødvendigt?

Det er det, der gør Cat Tree DK til det bedste, og hvorfor kunderne elsker vores produkter!

Share your thoughts!

Review this product

Share your thoughts with other customers

What others are saying

There are no contributions yet.

×

Log ind

Opret en kundekonto

Dine personlige data vil blive brugt til at understøtte din oplevelse på hele denne hjemmeside, for at administrere adgang til din konto og til andre formål beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

Continue as a Guest

Don't have an account? Sign Up