Shop

TILBUD

The Royalty Kattetræ Deluxe (Creme)

DKK1,901.30

Royal Coon Cat Tree (Cream) er et simpelthen fantastisk aktivitetstræ, der giver dine katte et stærkt, robust og stilfuldt legetøj, der holder dem glade og aktive.

Ikke kun dette, men det er også utroligt praktisk for katteejere på grund af dets let at rengøre design og stænktæt melaminfinish.

Din killing vil være i katthimmel, når de klatrer, udforsker og leger på dette smukke kattetræ.

Hvis din kitty bliver lidt træt af at klatre op og ned ad den tykke ridsestolpe, der understøtter to smukke efterbehandlingsplatforme i naturlig træeffekt og en hyggelig penthouse-træplatformseng, som de kan slappe af og slappe af og se verden gå forbi fra de hævede katteseng.

Med en vægt på så meget som 40 kg kan du være sikker på, at Royal Coon Cat Tree (Cream) vil stå tidstesten og håndtere alt, hvad dine katte kan kaste på det.

Selvom du har flere katte, vil de alle være i stand til at dele i denne vidunderlige oplevelse, da der er masser af plads til med glæde at rumme dem alle på dette kyndigt designet kattetræ.

Den smukke styling, færdig med den naturlige træeffektfinish og en stærk og robust bundplade, giver hele designet et moderne og stilfuldt look, som din katte vil elske. Men vil også se godt ud i dit hjem.

Dette er virkelig et magisk, iøjnefaldende design!

Royal Coon Cat Tree (Cream) er lavet til de højest mulige europæiske fremstillingsstandarder, og opmærksomheden på detaljer er uden sidestykke.

Hvis alt dette ikke var nok, kan alle platforme og ridseposter på Royal Coon Cat Tree (Cream) udskiftes, hvis det kræves.

Bemærk venligst. Disse varer er ekstremt populære, og den eneste måde at købe dem på er ved forudbestilling.Den forventede leveringsdato er 17-01-2022. Bemærk venligst også, at der kan forventes mindre forsinkelser på grund af fragtcontainernes uforudsigelighed i denne periode, især op til jul.

Ikke på lager

Beskrivelse

Stolper med naturlig sisal 20 cm diameter

Med sin højde fra 157 cm er det et perfekt sted at se over rummet eller ud af vinduet eller rummet.

I alt 40 kg kvalitets kattetræ

Stort liggested 60x43x15 (Pude med en tykkelse på 5 cm inkluderet)

Bundstativ 60 x 60 x 4,5 (lavet ekstra tungt) og under sisalstolpe er der lavet med 4 skruer i denne bundplade.

Total størrelse 60x60x155.

Trappetrin / liggested 55 × 55 cm

Share your thoughts!

Review this product

Share your thoughts with other customers

What others are saying

There are no contributions yet.

×

Log ind

Opret en kundekonto

Dine personlige data vil blive brugt til at understøtte din oplevelse på hele denne hjemmeside, for at administrere adgang til din konto og til andre formål beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

Continue as a Guest

Don't have an account? Sign Up