Shop

Santos Plus kattetræ

DKK2,022.28

Santos Plus kattetræet er et komplet underholdningssystem til din katteven.

Du vil have svært ved at finde et kattetræ på markedet, der kan konkurrere på så mange niveauer af kattetilfredshed som Santos Plus kattetræet. Det er fremstillet efter de højest mulige standarder fra verdens førende producenter af kæledyrsprodukter, Nobby…

Nobby er virkelig et geni, når det gælder om at bygge højkvalitets, stærke og robuste kattetræer, der ikke kun ser fantastiske ud, men som er bygget til at holde til tidens tand og give endeløse timers katteglæde til din lille, dyrebare missekat.

Med flere tilgængelige niveauer, hvor dine katte kan lege, slappe af og kradse. Deres fantasi vil blive sat i gang, når de udforsker alt det, som Santos Plus kattetræet har at byde på.

Med en højde på 168 cm giver Santos Plus Kattetræet din lille kat mulighed for at komme op i god højde og føle sig sikker og tryg, mens den ser verden passere forbi.

 

Varenummer (SKU): 63131-53 Kategorier: , , , , ,
Beskrivelse

Grå / antracit

Til at gemme sig og sove

Med legekugler

Giver et sove- og gemmestedHvordan ved du, at du har et Cat Tree DK-produkt?

-Alle sisalstænger på Cat Tree DK kradsetræer er helt dækket af den stærkeste sisal på markedet i dag. Vi bruger 6mm til8mm sisal!
-Cat Tree DK limer sisalen direkte på kradsetræet, så den ikke kan løsne sig eller løsne sig, hvis en del af rebet viser tegn på slid.
-Alle kradsedele på vores Cat Tree DK kradsetræer er lavet af det stærkeste ABS plastik, hvilket gør kradsetræet ekstremt stabilt, robust og holdbart.
-Vores produkter bruger det højeste kvalitet 600gsm plys materiale, som er meget stærkt og ved de fleste lejligheder ikke vil rive eller flosse.

Og igen…

Alle dele kan bestilles hos vores leverandører, når de er tilgængelige, så du kan opgradere dit kattetræ med nye dele, når det er nødvendigt, og træet vil se så godt som nyt ud!

Katte bliver meget trygge ved deres kattetræ, så det kan nogle gange være stressende at skifte træet ud. Lugten og fornemmelsen af kattetræet er det, der får din kat til at føle sig hjemme, så hvorfor ændre det, hvis det ikke er nødvendigt?

Det er det, der gør Cat Tree DK til det bedste, og hvorfor kunderne elsker vores produkter!

Share your thoughts!

Review this product

Share your thoughts with other customers

What others are saying

There are no contributions yet.

×

Log ind

Opret en kundekonto

Dine personlige data vil blive brugt til at understøtte din oplevelse på hele denne hjemmeside, for at administrere adgang til din konto og til andre formål beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

Continue as a Guest

Don't have an account? Sign Up