Shop

Savannah kattetræ

DKK2,946.16

Savannah-kattetræet er et majestætisk kattetræ, som katte vil elske!

Med store hængekøjer, store liggeområder, kattehuse og tykke legetove. Dette monsterstærke kattetræ har alt, hvad selv de mest kræsne kattekatte nogensinde kunne ønske sig!!!

Ikke alene er dette storslåede kattemøbel meget praktisk på grund af det gennemtænkte design, men visuelt er det utroligt slående og vil være i centrum i dit hjem, uanset hvor du beslutter dig for at placere det.

Hvis du har en særlig vild kattedyr, der regelmæssigt river stykker ud af din helt nye sofa, vil klausulen være perfekt timet på strukturen, da de aldrig vil være mere end en knurhårslængde væk fra noget sisalreb eller tæppe, hvor de virkelig kan give kløerne en god omgang!

Da det rummelige boligområde er omhyggeligt placeret på grundpladen, giver det ekstra stabilitet og vægt i bunden af produktet for at sikre, at der ikke opstår nogen svaj, bøjning eller vridning, når din livlige kattedyr hopper mellem platformene, mens de går på deres eget lille eventyr …

Der medfølger to dejligt bløde puder for at give ekstra komfort, og der er reservedele til rådighed, hvis der skulle blive behov for dem i fremtiden.

Dette er virkelig et af vores yndlingskattetræer, som allerede får rosende anmeldelser på vores Facebook-side!

Varenummer (SKU): 63739-01 Kategorier: , , , , , ,
Beskrivelse

– grundstørrelse: 60 x 60 cm
– højde: 166 cm
– kradsestammer: sisal, Ø 12 cm
– farve: grå
– også egnet til store katte
– bliver sendt i 2 kasser

Share your thoughts!

Review this product

Share your thoughts with other customers

What others are saying

There are no contributions yet.

×

Log ind

Opret en kundekonto

Dine personlige data vil blive brugt til at understøtte din oplevelse på hele denne hjemmeside, for at administrere adgang til din konto og til andre formål beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

Continue as a Guest

Don't have an account? Sign Up