Shop

Savannah kattetræ

DKK3,691.82

Savannah-kattetræet er et majestætisk kattetræ, som katte vil elske!

Med store hængekøjer, store liggeområder, kattehuse og tykke legetove. Dette monsterstærke kattetræ har alt, hvad selv de mest kræsne kattekatte nogensinde kunne ønske sig!!!

Ikke alene er dette storslåede kattemøbel meget praktisk på grund af det gennemtænkte design, men visuelt er det utroligt slående og vil være i centrum i dit hjem, uanset hvor du beslutter dig for at placere det.

Hvis du har en særlig vild kattedyr, der regelmæssigt river stykker ud af din helt nye sofa, vil klausulen være perfekt timet på strukturen, da de aldrig vil være mere end en knurhårslængde væk fra noget sisalreb eller tæppe, hvor de virkelig kan give kløerne en god omgang!

Da det rummelige boligområde er omhyggeligt placeret på grundpladen, giver det ekstra stabilitet og vægt i bunden af produktet for at sikre, at der ikke opstår nogen svaj, bøjning eller vridning, når din livlige kattedyr hopper mellem platformene, mens de går på deres eget lille eventyr …

Der medfølger to dejligt bløde puder for at give ekstra komfort, og der er reservedele til rådighed, hvis der skulle blive behov for dem i fremtiden.

Dette er virkelig et af vores yndlingskattetræer, som allerede får rosende anmeldelser på vores Facebook-side!

Varenummer (SKU): 63739-01 Kategorier: , , , , , ,
Beskrivelse

– grundstørrelse: 60 x 60 cm
– højde: 166 cm
– kradsestammer: sisal, Ø 12 cm
– farve: grå
– også egnet til store katte
– bliver sendt i 2 kasserHvordan ved du, at du har et Cat Tree DK-produkt?

-Alle sisalstænger på Cat Tree DK kradsetræer er helt dækket af den stærkeste sisal på markedet i dag. Vi bruger 6mm til8mm sisal!
-Cat Tree DK limer sisalen direkte på kradsetræet, så den ikke kan løsne sig eller løsne sig, hvis en del af rebet viser tegn på slid.
-Alle kradsedele på vores Cat Tree DK kradsetræer er lavet af det stærkeste ABS plastik, hvilket gør kradsetræet ekstremt stabilt, robust og holdbart.
-Vores produkter bruger det højeste kvalitet 600gsm plys materiale, som er meget stærkt og ved de fleste lejligheder ikke vil rive eller flosse.

Og igen…

Alle dele kan bestilles hos vores leverandører, når de er tilgængelige, så du kan opgradere dit kattetræ med nye dele, når det er nødvendigt, og træet vil se så godt som nyt ud!

Katte bliver meget trygge ved deres kattetræ, så det kan nogle gange være stressende at skifte træet ud. Lugten og fornemmelsen af kattetræet er det, der får din kat til at føle sig hjemme, så hvorfor ændre det, hvis det ikke er nødvendigt?

Det er det, der gør Cat Tree DK til det bedste, og hvorfor kunderne elsker vores produkter!

Share your thoughts!

Review this product

Share your thoughts with other customers

What others are saying

There are no contributions yet.

×

Log ind

Opret en kundekonto

Dine personlige data vil blive brugt til at understøtte din oplevelse på hele denne hjemmeside, for at administrere adgang til din konto og til andre formål beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

Continue as a Guest

Don't have an account? Sign Up