Shop

SAVANNAH TOWER DELUXE

DKK1,880.50

Savannah Tower Deluxe er et stærkt og robust kattetårn fra gulv til loft, der indeholder flere sisal bagagerumsektioner og smukke hængekøjer, som din kat kan slappe af og slappe af ..

Hængekøjerne i sig selv er meget bløde og hyggelige og er blevet føjet til flere niveauer, så din kat kan vælge, hvor niveau er deres favorit. Ellers hvis du har flere katte, har de alle deres egen specielle plads for sig selv

Med ridsestammer med en diameter på 15 cm er katetræet meget robust og højdejusterbart fra 245-270 cm højt, så det passer til langt de fleste loftshøjder.

Katte og mennesker vil elske den smukke mørkegrå farve, der tilføjer en smuk stil til dit hjem og forbedrer dine hjem omgivelser, uanset hvor det er placeret i dit hjem.

De vaskbare hængekøjer kan let fjernes og vedligeholdes, og de kan også drejes rundt om stolpen, så du kan placere kattetræet, uanset hvordan du ønsker at skabe din egen tilpassede stil.

Den stærke bundplade er 60 cm i diameter, hvilket gør puurfect-fundamentet til et stabilt kattetræ.

Beskrivelse

– bundstørrelse: Ø 60 cm
– justerbar: 245-270 cm
– sisal kufferter: Ø 15 cmHvordan ved du, at du har et Cat Tree DK-produkt?

-Alle sisalstænger på Cat Tree DK kradsetræer er helt dækket af den stærkeste sisal på markedet i dag. Vi bruger 6mm til8mm sisal!
-Cat Tree DK limer sisalen direkte på kradsetræet, så den ikke kan løsne sig eller løsne sig, hvis en del af rebet viser tegn på slid.
-Alle kradsedele på vores Cat Tree DK kradsetræer er lavet af det stærkeste ABS plastik, hvilket gør kradsetræet ekstremt stabilt, robust og holdbart.
-Vores produkter bruger det højeste kvalitet 600gsm plys materiale, som er meget stærkt og ved de fleste lejligheder ikke vil rive eller flosse.

Og igen…

Alle dele kan bestilles hos vores leverandører, når de er tilgængelige, så du kan opgradere dit kattetræ med nye dele, når det er nødvendigt, og træet vil se så godt som nyt ud!

Katte bliver meget trygge ved deres kattetræ, så det kan nogle gange være stressende at skifte træet ud. Lugten og fornemmelsen af kattetræet er det, der får din kat til at føle sig hjemme, så hvorfor ændre det, hvis det ikke er nødvendigt?

Det er det, der gør Cat Tree DK til det bedste, og hvorfor kunderne elsker vores produkter!

Share your thoughts!

Review this product

Share your thoughts with other customers

What others are saying

There are no contributions yet.

×

Log ind

Opret en kundekonto

Dine personlige data vil blive brugt til at understøtte din oplevelse på hele denne hjemmeside, for at administrere adgang til din konto og til andre formål beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

Continue as a Guest

Don't have an account? Sign Up