Shop

THE ONE XL (HVID OG SORT)

DKK10,325.25

One XL er et bemærkelsesværdigt kattemøbel, der ikke går på kompromis med stilen og er det største kattetræ i serien og storebror til den almægtige One!

Dette fantastiske og eksklusive kattetræ oser af raffinement og stil fra hver eneste pore og er et virkelig praktisk legeområde, hvor din katteven kan udforske, klatre og slappe af.

Din katteven kan bruge One XL som en stilfuld og robust observationsplatform og samtidig give din katteven mulighed for at springe fra platform til platform. Som om dette ikke var nok, er der på begge sider dækket resistente kradsetæpper af høj kvalitet for at vedligeholde din kattedyrs kløer.

Dette tårn står i en gigantisk højde på 176 cm, hvilket gør det mere end højt nok til at få din kat til at føle sig som om den er på toppen af verden!

Din killing vil fortabe sig i sit eget lille eventyr, når den bevæger sig gennem indersiden af One XL, som har en unik åbning, der går gennem hele længden af denne kattekonstruktion. Puuurfect til at klatre!

Bagsiden af One XL er omhyggeligt beklædt med naturlig hamp, så din kattekilling også kan klatre i denne konstruktion udefra, hvilket giver den ekstra lag af sjov og ballade.

The One XL er et luksus kattemøbel design, der virkelig vil supplere dit hjem indretning og kombinerer moderne stil med katte praktisk anvendelighed. Du og din mis vil få stor glæde af dette luksus kattetårn, som er designet efter de højest mulige standarder.

På grund af vægten af The One XL er det en utrolig robust konstruktion, og MDF-materialet er blevet lakeret med en ridsefast lak, så det vil stå sin prøve i mange år fremover.

Beskrivelse

Størrelse: 40 x 64 x 176 cm
Vægt: ca. 55 kg

Share your thoughts!

Review this product

Share your thoughts with other customers

What others are saying

There are no contributions yet.

×

Log ind

Opret en kundekonto

Dine personlige data vil blive brugt til at understøtte din oplevelse på hele denne hjemmeside, for at administrere adgang til din konto og til andre formål beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

Continue as a Guest

Don't have an account? Sign Up