Shop

Tiger Kingdom

DKK3,539.84

Tiger Kingdom er den ultimative legeplads for din katteven.

Denne utrolige struktur har alt, hvad en kat (eller en husstand med flere katte) nogensinde kunne ønske sig!

Kattene vil elske at klatre op ad de forskellige stiger, og når de navigerer sig op ad strukturen, venter der dem et stort åbent liggende rum, hvor de kan se verden gå forbi!

I hele dette kattetræ finder du mange hængende legekugler, som din kat vil elske at opdage og lege med, og det robuste sisaltæppe vil virkelig få deres kløer til at blive ophidsede, når de bruger det til at bevæge sig op ad træet.

Det store rummelige boligområde har et meget sødt og blødt interiør, som dine katte vil krølle sig sammen indeni og sove og stikke deres knurhår ud, og der er også en aftagelig pude.

Denne eventyrlegeplads er et sandt kongerige for din kat!

Varenummer (SKU): 63144-17 Kategorier: , , , , , ,
Beskrivelse

– dimensioner af bunden : 79 x 79 cm
– højde : 136 cm
– tronc en sisal : Ø 9 cmHvordan ved du, at du har et Cat Tree DK-produkt?

-Alle sisalstænger på Cat Tree DK kradsetræer er helt dækket af den stærkeste sisal på markedet i dag. Vi bruger 6mm til8mm sisal!
-Cat Tree DK limer sisalen direkte på kradsetræet, så den ikke kan løsne sig eller løsne sig, hvis en del af rebet viser tegn på slid.
-Alle kradsedele på vores Cat Tree DK kradsetræer er lavet af det stærkeste ABS plastik, hvilket gør kradsetræet ekstremt stabilt, robust og holdbart.
-Vores produkter bruger det højeste kvalitet 600gsm plys materiale, som er meget stærkt og ved de fleste lejligheder ikke vil rive eller flosse.

Og igen…

Alle dele kan bestilles hos vores leverandører, når de er tilgængelige, så du kan opgradere dit kattetræ med nye dele, når det er nødvendigt, og træet vil se så godt som nyt ud!

Katte bliver meget trygge ved deres kattetræ, så det kan nogle gange være stressende at skifte træet ud. Lugten og fornemmelsen af kattetræet er det, der får din kat til at føle sig hjemme, så hvorfor ændre det, hvis det ikke er nødvendigt?

Det er det, der gør Cat Tree DK til det bedste, og hvorfor kunderne elsker vores produkter!

Share your thoughts!

Review this product

Share your thoughts with other customers

What others are saying

There are no contributions yet.

×

Log ind

Opret en kundekonto

Dine personlige data vil blive brugt til at understøtte din oplevelse på hele denne hjemmeside, for at administrere adgang til din konto og til andre formål beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

Continue as a Guest

Don't have an account? Sign Up