Shop

ULVI KATTSKIDER

DKK1,711.51

ULVI cat scratcher er en kompakt og unik cat scratcher, der også fordobles til et hyggeligt gemmested for din kattekammerat ..

Hvis din kat værdsætter stil og altid er i spidsen for modetrends, vil de virkelig sætte pris på den høje kvalitetsfinish, som dette smukke kattemøbel tilbyder.

Det indvendige duplex husdesign er fantastisk, hvis du har flere katte, men også lige så fantastisk, hvis du har en eventyrlysten kat, der aldrig kan forblive stille i mere end et minut ..

Hvert niveau er udstyret med en smuk plys og blød pude, der føjer til deres overdådige soveoplevelse, så de kan glide ud i en fredelig søvn i perfekt komfort ..

Heidi-hullerne, der er blevet omhyggeligt placeret på denne model, gør det muligt for din kat at holde øje med deres omgivelser inde i produktet, men også det øverste siddepunkt er også udstyret med en anden luksuriøs pude, når de vil gøre dem selvsynede og se verden gå forbi ..

For yderligere sjov og glæde er der tilføjet et tykt 5 cm tykt legetov, så din kat kan holde deres sind aktivt og deres fysiske helbred i skak, når de arbejder sig op til vanvid og har en god gammeldags træning med rebet .

Hvis du kigger nøje, vil du også kunne se et 9 cm tykt sisal reb ridse bagagerum, hvilket giver stabiliteten til trinnet!

Beskrivelse

– bundstørrelse: 80 x 50 cm
– højde: 76 cm
– ridsestammer: sisal, Ø 11 cm
– farve: brunHvordan ved du, at du har et Cat Tree DK-produkt?

-Alle sisalstænger på Cat Tree DK kradsetræer er helt dækket af den stærkeste sisal på markedet i dag. Vi bruger 6mm til8mm sisal!
-Cat Tree DK limer sisalen direkte på kradsetræet, så den ikke kan løsne sig eller løsne sig, hvis en del af rebet viser tegn på slid.
-Alle kradsedele på vores Cat Tree DK kradsetræer er lavet af det stærkeste ABS plastik, hvilket gør kradsetræet ekstremt stabilt, robust og holdbart.
-Vores produkter bruger det højeste kvalitet 600gsm plys materiale, som er meget stærkt og ved de fleste lejligheder ikke vil rive eller flosse.

Og igen…

Alle dele kan bestilles hos vores leverandører, når de er tilgængelige, så du kan opgradere dit kattetræ med nye dele, når det er nødvendigt, og træet vil se så godt som nyt ud!

Katte bliver meget trygge ved deres kattetræ, så det kan nogle gange være stressende at skifte træet ud. Lugten og fornemmelsen af kattetræet er det, der får din kat til at føle sig hjemme, så hvorfor ændre det, hvis det ikke er nødvendigt?

Det er det, der gør Cat Tree DK til det bedste, og hvorfor kunderne elsker vores produkter!

Share your thoughts!

Review this product

Share your thoughts with other customers

What others are saying

There are no contributions yet.

×

Log ind

Opret en kundekonto

Dine personlige data vil blive brugt til at understøtte din oplevelse på hele denne hjemmeside, for at administrere adgang til din konto og til andre formål beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

Continue as a Guest

Don't have an account? Sign Up