Shop

Vægmonteret Acadia kattetræ

DKK1,578.55

TRIXIE Acadia Designer vægmonteret kattetårn giver katte uendelige muligheder for at lege, udforske, kradse eller bare slappe af.

Katte kan slibe deres kløer på det luksuriøst overdimensionerede kattetræ i stedet for på dine møbler eller tæpper, hvilket giver dem et sundt udløb for deres kradsningsinstinkter.

Kattetræet er dækket af slidstærkt sisal. Når en lur eller et gemmested er på sin plads, kan din kat krølle sig sammen i den komfortable seng på den øverste platform.

Med blødt, hyggeligt plysstof og en kraftigere kant er det det perfekte tilflugtssted.

Føler du dig lidt stridbar? Hop, klatre eller sæt dig på en af de to andre platforme med plys og vent på et intetanende bytte eller nyd blot udsigten!

Det vægmonterede kattetårn kombinerer mode og funktion med et stilfuldt, pladsbesparende design, der også er sikkert og stabilt. Der medfølger vægbeslag i metal.

Bemærk venligst – Denne vare vil tage ca. 10-14 dage at levere, da den skal bestilles specielt. Vi er sikre på, at det vil være ventetiden værd!

Varenummer (SKU): 44073 Kategorier: , , , , , ,
Beskrivelse

Velegnet til klatrende landskaber
sisal/plush (polyester): 280 g/m²
platform med aftagelig krammebund: kan vaskes i hånden
farve: hvid/grå
44073
Mål: 160 cm
Gulvareal: 46 × 37 cm
Farve: grå
Højde: 160 cm

Share your thoughts!

Review this product

Share your thoughts with other customers

What others are saying

There are no contributions yet.

×

Log ind

Opret en kundekonto

Dine personlige data vil blive brugt til at understøtte din oplevelse på hele denne hjemmeside, for at administrere adgang til din konto og til andre formål beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

Continue as a Guest

Don't have an account? Sign Up