Shop

VICTORIA SCRATCHING FAT

DKK1,428.89

Victoria Scratching Barrel er et klodset aktivitetscenter, der er i stand til at give underholdning til flere katte!

Designet henvender sig til dine katte tre hovedinteresser. Sove, skrabe og lege!

Med to separate soveområder til rådighed for din kat at vælge imellem, vil de aldrig være for langt væk fra deres specielle sted til at glide ud i en behagelig og fredelig søvn.

Uanset om din kat er genert eller selvsikker, inkluderer dette design et privat lukket boligområde, og for de katte, der ønsker at vise sig, kan de aborre i al sin pragt på den øverste sengeplatform og se verden gå forbi.

Underholdning kommer i form af et klodset og tykt dinglende reb, der er omhyggeligt og omhyggeligt designet til at være tilgængeligt indefra husområdet gennem en lille åbning.

Læn dig tilbage, slapp af og se dine kattepoter stikke ud fra åbningen og få en boksekamp med bunden af ​​rebet! Hilarity garanteres at følge ..

Med en knap 30 kg vægt er dette et utroligt stærkt og robust aktivitetscenter, der er lavet til at stå tidstesten, uanset hvor mange katte de bedst kan ødelægge det!

Beskrivelse

Størrelse (B / D / H) ca. 60,0 x 50,0 x 110,0 cm
Vægt
ca. 28,40 kg
Stamme Ø15 cm
Bundplade (B / D / H) ca. 60 x 50 x 2 cm
Stort liggende sted på toppen (B / T) ca. 57 x 46 cm
Farver
beige

Share your thoughts!

Review this product

Share your thoughts with other customers

What others are saying

There are no contributions yet.

×

Log ind

Opret en kundekonto

Dine personlige data vil blive brugt til at understøtte din oplevelse på hele denne hjemmeside, for at administrere adgang til din konto og til andre formål beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

Continue as a Guest

Don't have an account? Sign Up