Shop

ZATI KATTRÆ

DKK2,403.37

Zati-kattetræet er stærkt, stilfuldt og super!

Med sit moderne / moderne design og den høje kvalitetskonstruktion vil dette fantastiske katte træ sætte sin plads i dit hjem og blive din katte nye bedste ven, når de bliver gamle sammen og deler mange spændende eventyrminder sammen.

Omhyggeligt placeret blandt designet er to rummelige kattelejligheder, hvor de kan løbe ud i en fredelig søvn og aborre der whiskers ud fra det søde cubbyhole, hvor de kan undersøge deres omgivelser som de majestætiske væsener, de er ..

Pænt placeret omkring kattetræet er sisalstammer med en diameter på 9 cm, der er indpakket i højkvalitets 6 mm sisaltov, der er det perfekte materiale til at holde dine katteklør perfekt vedligeholdt og give en fantastisk distraktion væk fra dine personlige møbler ..

Skulle de være i stand til at navigere sig helt op til toppen, venter en professionel visningsplatform dem, hvor de kan se verden gå forbi i sikkerhed og komfort.

Hængekøjen med en diameter på 45 cm er utrolig rummelig og fantastisk til katte i alle størrelser såvel som større racer.

Et klumpet reb hænger yndefuldt ned fra undersiden af ​​den øverste platform og giver ekstra underholdning til din feisty katte!

Bløde puder er inkluderet for at forbedre dine katte afslappende soveoplevelse ..

Varenummer (SKU): 63764-88 Kategorier: , , , , , ,
Beskrivelse

bundstørrelse: 70 x 40 cm
– højde: 141 cm
– ridsestammer: sisal, Ø 9 cm
– farve: brun
– sendes i 2 kasserHvordan ved du, at du har et Cat Tree DK-produkt?

-Alle sisalstænger på Cat Tree DK kradsetræer er helt dækket af den stærkeste sisal på markedet i dag. Vi bruger 6mm til8mm sisal!
-Cat Tree DK limer sisalen direkte på kradsetræet, så den ikke kan løsne sig eller løsne sig, hvis en del af rebet viser tegn på slid.
-Alle kradsedele på vores Cat Tree DK kradsetræer er lavet af det stærkeste ABS plastik, hvilket gør kradsetræet ekstremt stabilt, robust og holdbart.
-Vores produkter bruger det højeste kvalitet 600gsm plys materiale, som er meget stærkt og ved de fleste lejligheder ikke vil rive eller flosse.

Og igen…

Alle dele kan bestilles hos vores leverandører, når de er tilgængelige, så du kan opgradere dit kattetræ med nye dele, når det er nødvendigt, og træet vil se så godt som nyt ud!

Katte bliver meget trygge ved deres kattetræ, så det kan nogle gange være stressende at skifte træet ud. Lugten og fornemmelsen af kattetræet er det, der får din kat til at føle sig hjemme, så hvorfor ændre det, hvis det ikke er nødvendigt?

Det er det, der gør Cat Tree DK til det bedste, og hvorfor kunderne elsker vores produkter!

Share your thoughts!

Review this product

Share your thoughts with other customers

What others are saying

There are no contributions yet.

×

Log ind

Opret en kundekonto

Dine personlige data vil blive brugt til at understøtte din oplevelse på hele denne hjemmeside, for at administrere adgang til din konto og til andre formål beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

Continue as a Guest

Don't have an account? Sign Up